Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Palvelut

Totius -alusta

Totius-alusta tuottaa 20 kertaa kattavamman dokumentaation 360⁰-kuvina koko rakentamisen elinkaaresta nykyisiin toimintamalleihin verrattuna. Totius-alustalla voidaan kehittää rakentamisen ja ylläpidon palveluita uudella tavalla ja samalla vähentää matkustamisen tarvetta. Etäyhteydellä tehostuva hankesuunnittelu, suunnittelu, ja valvonta tuottavat selkeitä säästöjä faktapohjaisen tiedon virtausnopeuden kasvamisen vaikutuksesta. Vähentynyt tarve matkustaa työmaan sisällä ja työmaalle tuottaa selkeitä säästöjä, kasvattaa työturvallisuutta ja tukee kestävää kehitystä. Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Totius-alustan tuottama läpinäkyvyys tukee nykyisiä digitaalisia toimintamalleja ja prosesseja.

Konsultointi

KeloTwin Oy:n pystyy 25 vuoden kokemuksella kehittämään kiinteistö-, rakennusalan, ylläpidon sekä kiertotalouden liiketoimintaa alan eri toimijoiden näkökulmista. Analysoimalla nykyiset palvelumallit, asiakasarvon luomisen elementit ja menetelmät pystytään nopeasti tuottamaan kustannustehokkaita liiketoimintamalleja kansainväliseksi menetystekijäksi. Yritys pystyy tuottamaan räätälöidysti kumppaniverkosto avulla laadukkaasta datasta tekoälyn avulla uudenlaisia polkuja yrityksen strategia menestystekijäksi ekosysteemeissä.

Tekoäly ja koneoppiminen

Totius-alustan tuottaman korkealaatuisen datan avulla on mahdollista kehittää tekoälyä ja kestävän kehityksen mukaisia toimintamalleja hyödyntäviä palveluita rakentamisen ja kiinteistön toiminnan elinkaaren tarpeisiin.

KeloTwin Oy pystyy laajan kumppaniverkoston avulla tarjoamaan räätälöityjä koneoppimiseen ja tekoälyyn liittyviä palveluita asiakkaiden liiketoiminnan tukemiseksi ja lisäarvon tuottamiseksi.