Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Palvelut

Totius -palveluperhe

KeloTwin Oy:n kehittämä Totius -palvelu on kehitetty kiinteistön omistajille ja rakennuttajille parantamaan merkittävästi rakentamisen laatua, millä kasvatetaan rakennuksen arvoa sekä tuotetaan selkeitä säästöjä samalla tukien kestävää kehitystä. Pandemian aikana avainhenkilöiden riski sairastua pienenee, koska päätökset voidaan tehdä faktapohjaisesti etäpalavereissa.

Totius-palvelu tuottaa 360° läpinäkyvyyden rakentamisen vaiheisiin, mitä voidaan hyödyntää uudis- ja peruskorjausvaiheessa eri osapuolten toimesta. Työmaavierailujen määrä vähenee merkittävästi, mutta faktapohjaisten päätösten tekeminen kasvaa. Työmaalla tulee vierailtua enemmän virtuaalisesti, mikä vähentää matkustamista. Suunnittelijoiden, valvonnan ja työmaan välinen tiedonkulku nopeutuu merkittävästi, ei turhia sähköposteja.

Totius-palvelu ja rakennuksen läpinäkyvyys tukevat etäyhteydellä tapahtuvaa ja keskitettyä ylläpitoa rakennuksen purkuun asti. Rakennuksen ja kohteen läpinäkyvyyden ansiosta ylläpidon tiedonkulkua, faktapohjaista päätöksentekoa ja ongelmien ratkaisua voidaan nopeuttaa merkittävästi.

Konsultointi

Elämme aikakaudella, jossa innovaatiot ovat välttämättömiä ja teknologian käyttöönotto on nopeaa. Kukaan ei voi kieltää yritysten syvällistä tarvetta muuttua, joka johtuu lisääntyneestä digitalisaation kehityksen vauhdista, maailmanlaajuisesta kilpailusta, muuttuvista asiakkaiden vaatimuksista ja tuotteiden elinkaaren supistumisesta. Johtajuuden on täten reagoitava noudattamaan digitaalisen maailman uutta dynamiikkaa. Vaihtoehtoisia liiketoimintamalleja etsitään ekosysteemeillä tällä hetkellä enemmän kuin koskaan.

Yhtiössä on yli 15 vuoden laaja kokemus digitalisaatiosta ja eri liiketoimintojen arvoketjujen menetystekijöistä. Analysoimalla nykyiset asiakasarvon luomisen elementit ja menetelmät pystytään nopeasti luomaan kustannustehokas digisuunnitelma yrityksen menestystekijäksi. Yritys pystyy menestymään omilla vahvuuksillaan kansainvälisissä ekosysteemeissä hyödyntäen koneoppimista ja tekoälyä.

Tekoäly ja koneoppiminen

KeloTwin Oy pystyy tarjoamaan laajan kumppaniverkoston avulla räätälöityjä koneoppimiseen ja tekoälyyn liittyviä palveluita asiakkaiden liiketoiminnan tukemiseksi ja lisäarvon tuottamiseksi.